Injectables

Wij werken met de injectables Bocouture®  (Botox), Glytone® (Hyaluronzuur), Stylage® (Hyaluronzuur), Restylane® (Hyaluronzuur) en Radiesse® (Calciumhydroxyapatiet),  hoogwaardige natuurlijk afbreekbare producten.

Veroudering

Onze huid wordt beïnvloed door veel factoren. Één daarvan is veroudering. Als we ouder worden verliest het gezicht spierweefsel, het onderhuidse vet slinkt en ook botten krimpen. Helaas krimpt onze huid niet mee! Er ontstaat dus ruimte waardoor de huid wat te groot wordt en niet meer strak om het gezicht spant. Er is minder vulling in het gezicht. Je krijgt hobbels, deukjes en zakjes waardoor er schaduwen komen en het gezicht ‘tekenen’. Om weer een jeugdige schoonheid te krijgen moeten contouren weer vloeiend en egaal worden en het volumeverlies moet worden opgevuld. Injectables kunnen u de oplossing bieden!

Botox

Botox of Botuline toxine is een stof die zorgt voor spierontspanning. Botox wordt met een dunne injectienaald ingebracht en de behandeling is nagenoeg pijnloos. Het wordt al geruime tijd gebruikt voor allerlei medische doeleinden, onder andere bij de oksels om de zweetproductie uit te schakelen. Het is uitermate geschikt om bepaalde rimpels, ontstaan door spieractiviteit, aan te pakken. Het voorkomt het ontstaan van nieuwe rimpels en oude rimpels worden zachter of verdwijnen. Het effect is niet blijvend, maar de behandeling kan veilig worden herhaald.

Fillers

Er bestaan verschillende soorten fillers en kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Fillers kunnen volume creeëren om rimpels op te vullen of bepaalde delen van het gezicht te verfraaien. Fillers trekken watermoleculen aan en stimuleren de aanmaak van het natuurlijke collageen in de huid. Fillers kunnen toegepast worden bij de lippen, mondhoeken en aan de onderkant van het gezicht. Verder kunnen wallen en het volume van de wangen aangepakt worden.