Over ons

Drs. K. Kohli, Cosmetisch arts

Drs. Mw. K. Kohli heeft haar artsenopleiding gevolgd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in de Geneeskunde. Verder heeft ze een opleiding gevolgd tot cosmetisch arts.

Tijdens het behandelen van mensen om gezond te blijven en om af te vallen heeft ze gemerkt dat ons uiterlijk een grote rol speelt om ons zelfvertrouwen te vergroten. Het vergroot daarnaast onze motivatie om gezond te blijven en beter te kunnen presteren in ons werk.

Eén van de beste klinische methoden op dit moment om uw uiterlijk jong te houden en om schoonheid te bevorderen is met behulp van Fillers en Injectables.  De laatste jaren is de technologie enorm vooruit gegaan waardoor bekende fabrikanten veilige en afbreekbare Fillers produceren.

Dit zorgde ervoor dat ze mensen is gaan behandelen met Fillers en Injectables. Naast de opleiding tot cosmetisch arts volgt ze regelmatig trainingen, die fabrikanten geven om de injectietechnieken te verbeteren.

Ze vindt het erg belangrijk om te luisteren naar uw verwachtingen en dat u zich op uw gemak voelt. In overleg met u stelt ze een behandelplan op:  van relatief eenvoudige korte ingrepen tot meer langdurige trajecten met verschillende producten en behandelingen. U krijgt een eerlijk advies. Ze streeft ernaar dat u realistische verwachtingen heeft ten aanzien van het behandelingsresultaat.

Ze gebruikt uitsluitend veilige en afbreekbare / tijdelijke producten.

Veiligheid en Kwaliteit staan bij deze arts voorop.

Consult

Wij zullen foto’s maken voor en na de behandeling die bewaard zullen worden in uw dossier.